Recenzije

9,6
Prosječna ocjena recenzija

Ocjena po kategorijama

Čistoća
9,7
Udobnost
9,5
Lokacija objekta
9,3
Sadržaji
9,5
Osoblje
9,8
Omjer cijene i kvalitete
9,7

Recenzije

    Dominik
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    2. veljače 2018.

    Odusevljen sam tim mjestom, osoblje je ljubazno i druzeljubljivo, odlican hostel.

    Sanja
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    8,8
    15. siječnja 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Edina
    ba

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    6. studenog 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Aleksandra
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    24. srpnja 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Stefan Woodtli
    au

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    23. svibnja 2018.

    Great accommodation

    Was all good. Good location, price etc.
    Tome
    au

    Prosječna ocjena recenzija

    9,6
    21. svibnja 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Elena
    rs

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    19. svibnja 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    il

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    11. svibnja 2018.
    The hostel is small and peaceful. Rooms, bathrooms and kitchen are spacious, colorful, clean, and in excellent state. Ivana the owner is very friendly. She provides tourist information, advice and excellent home-made cakes.
    Страхиња
    rs

    Prosječna ocjena recenzija

    9,6
    5. svibnja 2018.
    Needs mosquito net on windows. Everything else is superb.
    Overthefalls
    rs

    Prosječna ocjena recenzija

    9,6
    1. svibnja 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Marija
    rs

    Prosječna ocjena recenzija

    7,9
    26. ožujka 2018.
    Staff should take better care of hygiene - if you have only one bathroom for three rooms, too many guests (some of them not very nice), you need to stay alert. On the morning of our departure I had to brush my teeth in the room and go to toilet at the coffee shop.
    It is a pleasant place, close to the city center.
    Sándor
    hu

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    24. ožujka 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Иван Рајковић
    rs

    Prosječna ocjena recenzija

    9,2
    15. siječnja 2018.
    It was clean, and the housekeeper was nice. Great location, close to the town center.
    cz

    Prosječna ocjena recenzija

    8,8
    26. listopada 2017.
    Well, one of the beds in the four-room is of a poor quality, the one next to the window. You can feel every single metal in the matrace which is not comfortable for sleeping at all.
    Great staff of the Hostel, nothing is a problem! We stayed several times and I will be happy to stay here again.
    ae

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    6. listopada 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    alek23
    rs

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    22. rujna 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Nicholas
    gb

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    21. rujna 2017.
    I had a fantastic and very comfortable stay at Hostel Podbara in Novi Sad. The guesthouse is modern, clean, very homely and excellent value for money. It is also in a quiet location (the city centre is only a 10 minute walk away) so perfect for those who don't like noise. The mother and daughter who run the place are both very helpful and friendly. I hope to return again.
    Gábor
    hu

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    2. rujna 2017.
    Everything was excellent, the owner is very kind and helpful.
    Agnieszka
    pl

    Prosječna ocjena recenzija

    9,2
    24. kolovoza 2017.

    It was a great accomodation

    The lady was very nice, everything was ok. Clean rooms, air conditioning, nice bathroom.
    Shahin
    pt

    Prosječna ocjena recenzija

    9,6
    14. srpnja 2017.

    Your home in Novi Sad

    A familiar setting where you feel welcome as if it is your own home.
Učitavanje recenzija